Inloggen

Sinds 10 mei 2019 is ons klantportaal niet meer in gebruik vanwege de overgang naar een nieuw automatiseringssysteem. Helaas heeft het ontwikkelen van het nieuwe klantportaal een forse vertraging opgelopen. We verwachten dat het klantportaal begin 2021 klaar is voor gebruik. Excuses voor het ongemak.

Contact

Werken bij Het Grootslag

Al onze producten en diensten draaien om de klanten. Om in te spelen op de snelle veranderingen in de maatschappij zoeken we samen naar nieuwe vormen van dienstverlening. Dat vraagt iets van de medewerkers, maar ook van ons, als organisatie. Daarom stimuleren wij collega's om hun kwaliteiten en talenten volledig en duurzaam in te zetten.

Waarom werken bij Het Grootslag?
Je hebt de kans om je zodanig te ontwikkelen dat je met plezier, voldoening en erkenning kunt werken. Doordat we een kleine corporatie zijn, ben je gelijk een volwaardige en zelfstandige collega. Je bent op de hoogte van verschillende processen en als generalist ook multi-inzetbaar. Daarnaast hebben wij aandacht voor je deskundigheid op een speciaal gebied. Juist een klein bedrijf biedt kansen om je te ontwikkelen op meerdere terreinen. Wij zijn erbij gebaat dat onze medewerkers breed inzetbaar zijn.  Die flexibiliteit maakt dat je meer waard bent voor de organisatie én aantrekkelijk blijft op de arbeidsmarkt.

Wat verwachten wij van je?
Klanten willen vooral service en gemak. Daarom willen we mensen die hun kennis inzetten om onze klant blij te maken. Beschik je over de juiste mentaliteit en wil je je blijven ontwikkelen dan krijg je veel ruimte, vertrouwen en verantwoordelijkheid. We verwachten dat je zelf de regie in handen neemt en creatief bent (loslaten van vaste denkpatronen en systemen).

Wat bieden we onze medewerkers?

  • Als individu krijg je kansen om je blijvend te ontwikkelen zodat je je kennis en talenten volop kan benutten. Niet alleen in onze organisatie maar ook buiten de sector 
  • Je eigen loopbaan vormgeven met coaching vanaf de zijlijn 
  • Korte lijnen om processen, diensten en producten voortvarend vorm te geven 
  • Werken volgens structuur, minder hiërarchie op de werkvloer 
  • Werk en privé beter combineren door flexibele werktijden 
  • Aandacht voor je gezondheid (bedrijfsfitness, stoelmassage, preventief medisch onderzoek, werkplekonderzoek) 
  • Sociale ontwikkeling (groepsdynamiek, teambuilding) 

Beloning vindt plaats op basis van de cao-woondiensten. Wij hanteren een 36-urige werkweek.

Werken bij een woningcorporatie? We vertellen je graag wat dit inhoudt.

Vacatures