Inloggen

Sinds 10 mei 2019 is ons klantportaal niet meer in gebruik vanwege de overgang naar een nieuw automatiseringssysteem. Helaas heeft het ontwikkelen van het nieuwe klantportaal een forse vertraging opgelopen. We verwachten dat het klantportaal begin 2021 klaar is voor gebruik. Excuses voor het ongemak.

Wij zoeken een

Medewerker Klantcontactcentrum m/v voor 20 uur per week

balie * telefoon * chat * technisch inzicht * digitaal vaardig

Ben jij een aanpakker, uitzoeker, nuchter, sta je stevig in je schoenen en ben je communicatief en administratief sterk? Want de klant belt, er staat ook iemand aan de balie, je legt vast wat is besproken en je collega heeft op dat moment een dringende vraag. En je kunt zelf veel van de binnenkomende vragen beantwoorden. Bij technische vragen vraag je door en je zet ze door naar de juiste kanalen. Het is veel meer dan doorverbinden of doorverwijzen. Het is zelf nadenken, uitzoeken, doorvragen en je steeds meer kennis eigen maken. Dat is je dagelijkse werk. Hou jij graag tegelijkertijd alle ballen in de lucht, dan zijn we nieuwsgierig naar jou.

Hoe ziet je dag eruit?
Met de telefoon in je ene hand en je andere hand op je toetsenbord, ben jij hét aanspreekpunt voor alle binnenkomende klantvragen. Je schakelt veel en snel tussen telefoon, balie, mail, en chat en voelt je daar prima bij.  Je beantwoordt de binnenkomende vragen binnen de gestelde kaders. Kun je dat niet, dan zorg je ervoor dat de klant het antwoord zo spoedig mogelijk krijgt. Je legt alles snel en secuur vast in onze systemen. Je bent de schakel tussen de klant en de verschillende teams op gebied van verhuur, leefbaarheid en onderhoud. 

Wat vragen wij?

  • Je hebt ervaring met klantcontacten en het beantwoorden van inhoudelijke vragen
  • Je hebt technisch inzicht waardoor je vragen van huurders over storingen, dagelijks onderhoud et cetera kunt beoordelen en doorzetten naar de juiste kanalen
  • Je bent digitaal vaardig want je bent verantwoordelijk voor het bijhouden van onderdelen van onze website, ons klantportaal Mijn Grootslag en ons digitale klantensysteem
  • Je hebt oog voor kansen en mogelijkheden om processen of taken te verbeteren
  • Naast je vaste werkdagen op dinsdag, donderdag en vrijdagochtend, vragen wij flexibele inzetbaarheid. Denk dan aan ruilen van werkdagen, extra werken voor teamoverleg en  inzetbaar zijn tijdens de schoolvakanties.

Iedere klant is welkom en je kunt zelfstandig omgaan met de vele verschillende situaties. Hierbij is het belangrijk dat je ruimdenkend bent, empathisch maar ook zakelijk. Je bent nuchter, een stabiele factor in het team en kunt en durft ook nee te zeggen. Je kunt het overzicht goed bewaren en bent in staat om prioriteiten te stellen.

Wat bieden wij?
Veelzijdig werk dat je met je 4 KCC-collega’s oppakt. Er is ruimte voor het ontwikkelen van je talent. Het KCC en de functie is altijd in ontwikkeling. We geven je heldere kaders mee en daar binnen kun je samen met je collega’s het werk inrichten en uitvoeren. Je salarisschaal is F. We bieden een contract voor één jaar en in de loop van het jaar kijken we hoe het KCC en de organisatie zich ontwikkelt.

Bij wie ga je werken?
Je werkt bij een betrokken, laagdrempelige en vooruitstrevende woningcorporatie. Wonen, welzijn en zorg zijn voor ons heel belangrijk, daarin nemen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Als werkgever hechten we aan duurzame inzetbaarheid, ontwikkelen, korte lijnen en heldere kaders waarbinnen je zelfstandig werkt. We richten ons op service, kwaliteit en flexibiliteit om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij zijn kleinschalig, iedereen kent elkaar en door het jaar heen ontmoeten we elkaar ook buiten het werk.

Informatie en solliciteren
Wil je meer weten over deze functie? Bel dan naar Marijke Binnerts, HR adviseur via 06 5870 9534. Heb je interesse, stuur dan uiterlijk 3 december je motivatie en CV aan personeelszaken@wst-hetgrootslag.nl.  Het eerste gesprek is op maandag 14 december en het tweede gesprek op donderdag 17 december. Het eventuele arbeidsvoorwaardengesprek is op maandag 21 december. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.