Inloggen

Sinds 10 mei 2019 is ons klantportaal niet meer in gebruik vanwege de overgang naar een nieuw automatiseringssysteem. Helaas heeft het ontwikkelen van het nieuwe klantportaal een forse vertraging opgelopen. We verwachten dat het klantportaal begin 2021 klaar is voor gebruik. Excuses voor het ongemak.

Contact

Vacature Manager Klant & Wonen

Onze wens: een ontwikkelingsgerichte manager Klant & Wonen / MT-lid met oprechte belangstelling voor de corporatiesector.

De huurders staan op nummer 1, dat is de visie van het Grootslag. Samen met je teams Klantcontactcentrum, Verhuur en Leefbaarheid zorg je ervoor dat dit in de praktijk ook zo is. Je zet hier je strategische, beleidsmatige, leidinggevende en netwerkkwaliteiten voor in.

Onze opgave is uitdagend, de functie is breed en veelzijdig, de organisatie is volop in beweging. Welkom bij Het Grootslag!

Het bedrijf Steffens & Partners doet de werving en selectie voor deze vacature. In het profiel Manager Klant & Wonen vind je o.a. de functieomschrijving, het profiel waaraan de kandidaat moet voldoen, de selectieprocedure en de contactgegevens van Steffens & Partners.