Inloggen

Sinds 10 mei 2019 is ons klantportaal niet meer in gebruik vanwege de overgang naar een nieuw automatiseringssysteem. Helaas heeft het ontwikkelen van het nieuwe klantportaal een forse vertraging opgelopen. We verwachten dat het klantportaal begin 2021 klaar is voor gebruik. Excuses voor het ongemak.

Contact

Wij zoeken een

Bouwkundig Opzichter voor 36 uur per week

* techniek * ICT-vaardig * bewonerscontact * breed takenpakket * gevarieerd woningbezit

Wij zitten niet stil! In 2050 moet ons woningbezit energieneutraal zijn. Naast het reguliere onderhoud. Over uitdagingen gesproken... Er gebeurt zo ontzettend veel op het gebied van onderhoud, techniek, installaties, bouw en duurzaamheid. Verrassende innovaties staan voor de deur. Heb je interesse en denk je uit jezelf al, dit kan toch best anders... Dan ben je bij ons aan het goede adres. Want we zijn nieuwsgierig naar je ideeën.

Waar het om gaat is dat jij een hart hebt voor huizen én hun bewoners. Niet voor niets is onze slogan Ons huis, uw thuis. Vanuit die visie werk je samen met je team aan goed, duurzaam en prettig wonen. 70% van je tijd ben je als opzichter in de wijk te vinden. Want daar gebeurt het. Die andere 30% zit je op kantoor, waar je handig bent op het gebied van ICT.

Wie ben je?
Je hebt werkervaring die er voor deze functie toe doet en je hebt een frisse blik. Of je staat aan het begin van je loopbaan en er is veel te leren. Die kans krijg je dan bij ons. Alle twee de scenario’s zijn goed wat ons betreft. Je bent geïnteresseerd in stenen, techniek, installaties, duurzaamheid én natuurlijk de bewoners. Je staat niet alleen open voor innovaties, je komt zelf met ideeën.  Je gaat graag de wijk in, kijkt om je heen, signaleert en rapporteert. Iedere huurder is anders en daar kun je goed mee omgaan. Communicatie is een welkom onderdeel van je dagelijkse werk. Stevig in je schoenen staan is daarbij belangrijk. ICT is niet meer weg te denken, ook niet in deze functie. Dat vind je leuk en je bent er handig in. En als je bezig bent met hoe dingen anders kunnen, dan hebben we een match!

Bij wie ga je werken?
Bij ons! Samen met 37 collega’s werk je bij een vooruitstrevende woningcorporatie, die zich richt op goed en duurzaam wonen en welzijn. Klanten zijn voor ons geen nummer, we bieden ze daarom een persoonlijke service. Dat we werken met korte lijnen, maakt dat je je werk in goed overleg en prettig kunt doen. Wij zijn kleinschalig, iedereen kent elkaar en je doet met collega’s ook leuke activiteiten buiten het werk.

Wat ga je doen?

  • Je neemt zelfstandig onderhoudswerkzaamheden op en bereidt opdrachten voor vanuit de meerjarenbegroting voor planmatig onderhoud. Je vraagt offertes op en verstrekt opdrachten.
  • Je coördineert de uitvoering en verricht inspecties bij het onderhoud. Je ziet erop toe dat de geleverde kwaliteit goed is en de afspraken worden nagekomen.
  • Je monitort de kwaliteit van het woningbezit en levert met die kennis input voor de meerjarenbegroting.
  • Een calamiteit? Jij neemt het op. Een aanvraag voor woningverbetering? Jij beoordeelt. Een complexe situatie? Jij adviseert je collega-servicemonteur.
  • Je signaleert problemen achter de voordeur van onze huurders en informeert je collega van team Leefbaarheid.
  • Je bent digitaal zeer vaardig. Jij kent de mogelijkheden die ICT biedt om het werk efficiënt en effectief te doen en je houdt ervan dat onze database up-to-date is en rapportages beschikbaar. Dat doe je samen met je collega’s.

Wat neem je mee?

  • Een bouwtechnische achtergrond en een aantal jaren ervaring in een functie die voldoende raakvlakken heeft. Of neem als (bijna) afgestudeerde HBO- er/MBO+-er, je frisse blik en ICT-vaardigheden mee, ontwikkel je verder bij ons en profiteer van de brede bouwtechnische ervaring van je team. Een win-win situatie.
  • Windows, Microsoft, AutoCAD heb je helemaal in de vingers en onze primaire systemen beheers je snel. Niet meer weg te denken in deze tijd, ook in deze functie.
  • Rijbewijs B. Want je gebruikt de elektrische bedrijfsauto tijdens werktijd. Pak ook gerust eens de elektrische bedrijfsfiets.

En wat bieden wij voor dit alles?
Geen dag, woning of huurder is hetzelfde. Kortom, volop afwisseling. De volkshuisvesting is altijd in ontwikkeling en ons werk ook. Er is voldoende budget om je blijvend te scholen en bij te blijven. En natuurlijk leer je veel van je collega’s tijdens het dagelijkse werk. We geven je heldere kaders mee en daar binnen kun je, samen met je collega’s, je werk inrichten en uitvoeren. We bieden je prima arbeidsvoorwaarden, een 36-urige werkweek en een salaris dat hoort bij schaal G nieuwkomers van de CAO woondiensten. Dat is tussen € 2720,- (starter arbeidsmarkt) en € 3.513,- bruto per maand voor 36 uur per week). Per 1 juli 2021 komt hier een CAO verhoging van 2,25% bovenop.

Vind je dit wat?
Stuur ons een bericht en zeg wie je bent en wat je meeneemt (CV). En vertel waarom je ons interessant vindt. Stuur je informatie naar personeelszaken@wst-hetgrootslag.nl. Wil je eerst meer weten over deze job of ons? Bel dan met Martin Klaassen, team Wonen, via 06 295 720 89. We kijken naar je uit!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs. 

Meer weten over onze duurzame maatregelen?