Inloggen

Sinds 10 mei 2019 is ons klantportaal niet meer in gebruik vanwege de overgang naar een nieuw automatiseringssysteem. Helaas heeft het ontwikkelen van het nieuwe klantportaal een forse vertraging opgelopen. We verwachten dat het klantportaal begin 2021 klaar is voor gebruik. Excuses voor het ongemak.

Contact

Wij zoeken een

Bouwkundig Opzichter voor 36 uur per week

* techniek * ICT-kennis * bewonerscontact * starter arbeidsmarkt *

Net of pas een paar jaar op de arbeidsmarkt? Prima. Bijna afgestudeerd? Ook goed. Waar het om gaat is dat jij een hart hebt voor huizen én hun bewoners. Niet voor niets is onze slogan Ons huis, uw thuis. Vanuit die visie werk je samen met je team aan goed, duurzaam en prettig wonen. Mooie uitdaging toch ? 70% van je tijd ben je als opzichter in de wijk  te vinden. Want daar gebeurt het. Die andere 30% zit je op kantoor, waar je handig bent op het gebied van ICT.

Wie ben je?
Je staat aan het begin van je loopbaan en er is nog zoveel te leren. Die kans krijg je bij ons.
Je loopt mee met je ervaren collega-opzichters om het vak te leren. Een mooie combinatie van ervaring en frisse blik.
Je bent geïnteresseerd in stenen, techniek, installaties, duurzaamheid én de bewoners. Je gaat graag de wijk in, kijkt om je heen, signaleert en rapporteert. Iedere huurder is anders en daar kun je goed mee omgaan. Communicatie is een welkom onderdeel van je dagelijkse werk. Stevig in je schoenen staan is daarbij belangrijk. En als je bezig bent met hoe dingen anders kunnen… dan hebben we een match!

Bij wie ga je werken?
Je werkt bij een vooruitstrevende woningcorporatie, die zich richt op goed en duurzaam wonen en welzijn. Klanten zijn voor ons geen nummer, we bieden ze daarom een persoonlijke service. Dat we werken met korte lijnen, maakt dat je je werk in goed overleg en prettig kunt doen. Wij zijn kleinschalig, iedereen kent elkaar en je doet met collega’s ook leuke activiteiten buiten het werk.

Welke ontwikkeling maak je door bij ons? Waar groei je naar toe?

  • Je neemt zelfstandig onderhoudswerkzaamheden op en bereidt opdrachten voor vanuit de meerjarenbegroting voor planmatig onderhoud. Je vraagt offertes op en verstrekt opdrachten.
  • Je coördineert de uitvoering en verricht inspecties bij het onderhoud. Je ziet erop toe dat de geleverde kwaliteit goed is en de afspraken worden nagekomen.
  • Je monitort de kwaliteit van het woningbezit en levert met die kennis input voor de meerjarenbegroting.
  • Een calamiteit? Jij neemt het op. Een aanvraag voor woningverbetering? Jij beoordeelt. Een complexe situatie? Jij adviseert je collega-servicemonteur.
  • Je signaleert problemen achter de voordeur van onze huurders en informeert je collega van team Leefbaarheid.
  • Je bent digitaal zeer vaardig. Jij kent de mogelijkheden die ICT biedt om het werk efficiënt en effectief te doen en je houdt ervan dat onze database up-to-date is en rapportages beschikbaar. Dat doe je samen met je collega’s.

Wat neem je mee?

  • Een bouwtechnische achtergrond. Neem als (bijna) afgestudeerde HBO- er/MBO+-er, je frisse blik en ICT-vaardigheden mee, ontwikkel je verder bij ons en profiteer van de brede bouwtechnische ervaring van je team. Een win-win situatie.
  • Windows, Microsoft, AutoCAD heb je al helemaal in de vingers en onze primaire systemen beheers je snel.
  • Rijbewijs B. Want je gebruikt de elektrische bedrijfsauto tijdens werktijd. Pak ook gerust eens de elektrische bedrijfsfiets.

En wat bieden wij voor dit alles?
Geen dag, woning of huurder is hetzelfde. Kortom, volop afwisseling. De volkshuisvesting is altijd in ontwikkeling en ons werk ook. Er is voldoende budget om je blijvend te scholen en bij te blijven. En natuurlijk leer je veel van je collega’s tijdens het dagelijkse werk. We geven je heldere kaders mee en daar binnen kun je, samen met je collega’s, je werk inrichten en uitvoeren. We bieden je prima arbeidsvoorwaarden, een 36-urige werkweek en een salaris dat hoort bij (instap)schaal G van de CAO woondiensten (€ 2720,- tot € 3513,- bruto per maand voor 36 uur per week).

Vind je dit wat?
Stuur ons dan uiterlijk 21 mei een bericht en zeg wie je bent en wat je meeneemt (cv). En vertel waarom je ons interessant vindt. Stuur je informatie naar personeelszaken@wst-hetgrootslag.nl. Wil je eerst meer weten over deze job of ons? Bel dan met Martin Klaassen, team Wonen, via 06 295 720 89. In onze agenda staat alvast 31 mei geblokkeerd voor een kennismakingsgesprek.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.