Inloggen

Bent u huurder bij Het Grootslag? Dan kunt u hier inloggen op ons huurdersportaal.

Bent u woningzoekende en wilt u inloggen? Dan verwijzen wij u naar www.woonmatchwestfriesland.nl.

Mijn Grootslag

Woningaanbod vanaf 4 juli op www.woonmatchwestfriesland.nl

Voor de woonruimtebemiddeling in West-Friesland werken verschillende gemeentelijke woningbedrijven en woningcorporaties samen. Voorheen toonden zij ieder het eigen aanbod op hun website. Vanaf 4 juli 2017 is dit veranderd. Er is nu één website waarop u alle geadverteerde woningen vindt: www.woonmatchwestfriesland.nl.

Waarom kiezen we voor één website?
Als woningzoekende staat u vanaf 4 juli ingeschreven bij woonmatchwestfriesland.nl. U mag reageren op alle woningen in de regio die passend zijn bij uw inkomen en gezinssamenstelling. U hoeft dan nog maar één website te bezoeken om het totale aanbod te zien. U ontvangt op dinsdag 4 juli een e-mail met meer informatie over inloggen en het gemak van www.woonmatchwestfriesland.nl.

Wanneer verschijnt het woningaanbod op de site?
Het eerste woningaanbod verschijnt op dinsdag 4 juli om 17.00 uur. Vanaf dat moment is het ook mogelijk voor de deelnemende corporaties en gemeentelijke woningbedrijven om het woningaanbod dagelijks te adverteren. Dit betekent dat het aanbod per dag kan verschillen. Logt u regelmatig in, dan blijft u op de hoogte van het actuele aanbod.

Kan ik nog reageren op de huidige advertenties
De huidige websites blijven tot maandag 3 juli 12.00 uur actief. Tot dan kunt u nog reageren op de advertenties. Na die tijd wordt u automatisch doorgeschakeld naar www.woonmatchwestfriesland.nl. Daar kunt u vanaf 4 juli 17.00 uur reageren op de nieuwe advertenties.

Vragen na een woningaanbieding
Als u een vraag heeft over een woningaanbieding of over een uitnodiging voor een bezichtiging, bel dan het telefoonnummer van de betreffende corporatie dat in de aanbiedingsbrief staat. De contactgegevens van de corporaties vindt u ook op de website.