Inloggen

Sinds 10 mei 2019 is ons klantportaal niet meer in gebruik vanwege de overgang naar een nieuw automatiseringssysteem. Helaas heeft het ontwikkelen van het nieuwe klantportaal een forse vertraging opgelopen. We verwachten dat het klantportaal begin 2021 klaar is voor gebruik. Excuses voor het ongemak.

Huurdersvereniging De Driehoek maakt plaats voor Huurdersraad

Huurdersvereniging De Driehoek is op 17 oktober opgeheven tijdens een bijzondere algemene ledenvergadering die aansluitend aan de jaarvergadering plaatsvond. Het bestuur van De Driehoek vroeg de huurders in deze vergadering toestemming om hun vereniging op te heffen. Het opheffingsvoorstel werd met grote meerderheid van stemmen aangenomen. De belangenbehartiging van onze huurders wordt nu overgedragen aan een nieuw op te richten Huurdersraad.

Goede huurdersvertegenwoordiging noodzakelijk
We kunnen niet zonder een goede huurdersvertegenwoordiging. Die is nodig voor het maken van beleid en het behartigen van belangen van onze huurders. Daarom kiezen we voor de oprichting van een Huurdersraad in goed overleg met de twee overgebleven bestuursleden van De Driehoek. Dit doen we in navolging van verschillende woningcorporaties die deze keus de afgelopen jaren maakten. Johan Hupkens en Piet van Klaveren, oud-bestuursleden van De Driehoek, vertellen in een interview waarom de belangenbehartiging overgedragen wordt aan de nieuw op te richten Huurdersraad. 

Huurdersraad De Driehoek zoekt nieuwe leden
De nieuwe Huurdersraad is op zoek naar huurders die mee willen denken en praten over ons werk en beleid. Samen met een enthousiaste groep mensen zet u zich in voor de belangen van de huurder. U verdiept zich in diverse onderwerpen die spelen in onze maatschappij en de volkshuisvesting. Daarvoor volgt u interessante cursussen. Uw inzet en kennis komt niet alleen ten goede aan de huurders, maar ook aan uw persoonlijke ontwikkeling.

Heeft u interesse? Meld u aan!
Bent u positief ingesteld, kunt u goed samenwerken en heeft u een brede belangstelling voor zaken waarmee huurders te maken hebben? Dan verwelkomen wij u graag! Meer informatie en het functieprofiel voor huurdersraadleden leest u op vacature huurdersraadlid