Inloggen

Sinds 10 mei 2019 is ons klantportaal niet meer in gebruik vanwege de overgang naar een nieuw automatiseringssysteem. Helaas heeft het ontwikkelen van het nieuwe klantportaal een forse vertraging opgelopen. We verwachten dat het klantportaal begin 2021 klaar is voor gebruik. Excuses voor het ongemak.

Graspiepers kunnen nestelen

Voor zes nagelnieuwe eengezinswoningen in plan Reigersborg Noord in Hoogkarspel staat een groepje 'vogels' klaar om hun nieuwe nest in te vliegen. Met de sleutels in de hand staan de Graspiepers te popelen om te starten met het meten en inrichten van hun nieuwe woning.

Naast de Pimpelmezen en de Braamsluipers is dit het derde 'vogelsoort' dan we blij kunnen maken met een prachtig eigen stekkie. Na een officiële toespraak overhandigde Hans Kröger, directeur bestuurder van Het Grootslag, de sleutels en de traditionele bos bloemen aan de trotse bewoners.

Vooral de kleine Barsam Soleamanzadeh uit Iran is blij met zijn nieuwe huis. Samen met zijn ouders Masoud en Ghazaleh Naimi moest hij bijna twee jaar wachten op een woning. Nu is hij opgetogen dat hij een eigen kamer krijgt. En 19 december is zijn eerste schooldag. Een nieuw begin in een mooi dorp in het veilige Nederland. We wensen de familie Soleamanzadeh een goede start toe, samen met hun nieuwe buren!