Inloggen

Sinds 10 mei 2019 is ons klantportaal niet meer in gebruik vanwege de overgang naar een nieuw automatiseringssysteem. Helaas heeft het ontwikkelen van het nieuwe klantportaal een forse vertraging opgelopen. We verwachten dat het klantportaal begin 2021 klaar is voor gebruik. Excuses voor het ongemak.

Frustratie om uitblijven nieuwbouw

De wooncrisis speelt ook volop in West-Friesland. Wachttijden voor een sociale huurwoning van 8 jaar en meer, zijn geen uitzonderingen. En als er een woning beschikbaar is, dan reageren daar al gauw 800 tot 1000 mensen op. Daarom staat Het Grootslag, net als vele andere corporaties, te popelen om snel huizen bij te bouwen. Helaas zorgen regels, bezwarenprocedures en overheid voor hindernissen.

 

Onze directeur bestuurder Hans Kröger spreekt zijn frustratie uit over het uitblijven van nieuwbouw in een interview voor het tv-programma Pointer van KRO/NCRV. Met de reporter bezocht hij diverse plekken in Wervershoof, die zeer geschikt zouden zijn voor nieuwbouw. Broodnodig, want de laatste nieuwbouw die Het Grootslag in dit dorp uitvoerde is van 2014.

Het interview wordt op 6 maart op NPO 1 om 22.10 uur uitgezonden. U kunt het verhaal van Hans Kröger alvast lezen op https://pointer.kro-ncrv.nl/woningcorporatie-gefrustreerd-uitblijven-nieuwbouw

Heeft u vragen over dit onderwerp? Neem dan contact op met Het Grootslag via 0228 587 587 of 
info@wst-hetgrootslag.nl