Inloggen

Sinds 10 mei 2019 is ons klantportaal niet meer in gebruik vanwege de overgang naar een nieuw automatiseringssysteem. Helaas heeft het ontwikkelen van het nieuwe klantportaal een forse vertraging opgelopen. We verwachten dat het klantportaal begin 2021 klaar is voor gebruik. Excuses voor het ongemak.

Contact

Feestdagenactie 2021

'Wow, harstikke bedankt!' Dit was een van de enthousiaste reacties van een aantal bewoners die we, net voor de kerstdagen, verblijdden met een cadeaucheque. Dat had alles te maken met onze feestdagenactie 2021. Via een oproep in de najaarseditie van Huis & Raad konden bewoners zichzelf of andere huurders opgeven voor deze actie. De bedoeling was om iemand die veel doet voor anderen in ’t zonnetje te zetten of een bewoner te verwennen die het niet gemakkelijk heeft.

Van verschillende kanten kregen we aanmeldingen. Zowel van bewoners, als zorgverleners, als medewerkers van Het Grootslag. Voor de leden van team Leefbaarheid een mooie taak om de voorgedragen kandidaten te verwennen. Dat deden ze door een van de gewenste cadeaubonnen te overhandigen, zoals die van Bol.com, VVV, de supermarkt of een tuincentrum. Dit gebaar werd bijzonder gewaardeerd, mensen waren blij verrast en verheugd met de getoonde aandacht.

De hartverwarmende bedankjes die we kregen, onderstrepen dat dit soort acties waardevol zijn. Onze Grootslag Ondersteuningsbijdrage (GOB) maakt dit soort initiatieven mogelijk.