Inloggen

Sinds 10 mei 2019 is ons huurdersportaal niet meer in gebruik vanwege de overgang naar een nieuw automatiseringssysteem. Begin 2020 is er een nieuw uitgebreid klantportaal beschikbaar. Excuses voor het ongemak.

De nieuwe Huis & Raad voor bij de kerstboom

Houd het gure winterweer buiten de deur en installeer u met deze wintereditie lekker op de bank. Genoeg onderwerpen en interviews om te lezen. De kersverse wethouder van gemeente Drechterland vertelt over haar nieuwe functie en de ruimtelijke ontwikkeling. Het echtpaar Brouwer verwelkomt u in hun woning en twee krasse bewoners van zorglocatie Sorghvliet laten hun bouwkundige talenten zien.

In ons woongebouw Kluut in Hoogkarspel sprankelde de champagne en nam de gelijknamige watervogel daar eindelijk zijn intrek. Om voorbereid te zijn op de toekomst besteden wij in een speciaal artikel aandacht aan nieuwe ontwikkelingen op het gebied van wonen. Alle reportages worden omlijst door nieuws, tips om gebruik te maken van tegemoetkomingen en andere interessante items.

Op de achterzijde neemt Ruud Jong, lid van de raad van toezicht, afscheid van Het Grootslag. En wij nemen afscheid van een veelbewogen jaar. Tijd om even terug te kijken en te genieten van de feestdagen. Wij wensen u mooie kerstdagen en een goed en gezond 2020.