Inloggen

Sinds 10 mei 2019 is ons klantportaal niet meer in gebruik vanwege de overgang naar een nieuw automatiseringssysteem. Helaas heeft het ontwikkelen van het nieuwe klantportaal een forse vertraging opgelopen. We verwachten dat het klantportaal begin 2021 klaar is voor gebruik. Excuses voor het ongemak.

Contact

Nieuw woongebouw aan de Julianastraat/Tuinstraat

De oude seniorenwoningen aan de Julianastraat/Tuinstraat in Hoogkarspel maken plaats voor een nieuw woongebouw. Ze staan inmiddels leeg en rondom de woningen zijn hekken geplaatst. Het wachten is op de vergunning om de woningen te slopen.

Vanwege de aanwezigheid van vleermuizen is de sloop uitgesteld tot eind 2022. De verwachting is dat we begin 2023 kunnen starten met de bouw van de appartementen.

Inmiddels is het ontwerp gepresenteerd aan omwonenden. Momenteel worden de laatste punten doorgevoerd voor het definitieve ontwerp. Vervolgens volgt de aanvraag voor een omgevingsvergunning.

In het filmpje op deze pagina krijgt u van alle zijden een indruk van het duurzaam gebouwde woongebouw. Daarin komen 3-kamer appartementen. De hoofdingang komt aan de Tuinstraat.

Bij het gebouw komen extra parkeerplaatsen, die noodzakelijk zijn. Deze ontwikkelen we op eigen grond. De informatie over de parkeerdruk volgt nog vanuit de gemeente.

Eind november 2021 sloten we met Stabo Bouw uit Blokker een bouwteamovereenkomst. Met dit bedrijf werken we het hele plan uit van idee tot oplevering.